Videojáték
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Naptár
2018. Augusztus
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Tannenberg

Tannenberg 

(World War 1)

A Tannenberg nevezetű, első világháborús játékot még 2017. tavaszán mutatták be az első előzetest. 2017 november 16-ától viszont már a nyílt bétát is kipróbálhatjuk.

Tannenberg-i Csata (1914)

tannenberg-i csata az első világháború keleti frontján zajlott le az Orosz Birodalom és a Német Birodalom között. A csatában négy orosz hadtest teljesen megsemmisült, a 2. hadsereg szétszóródott, az 1. hadsereg pedig visszavonulásra kényszerült az oroszok kétszeres létszámfölénye ellenére.


Magyar szinkron és feliratok a játékban.

Csupán egyetlen hangot hallunk, több verzióban, de attól is elfog egy olyan érzés, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia oldalán, a magyarok magyarul beszélnek. Természetesen a játék menüjében, ha választanunk kell, hogy melyik oldalon akarunk harcolni, akkor az osztrákoknál osztrák nyelven jelennek meg a kasztok, ha viszont a magyarok oldalán, akkor magyarul. Így lehetünk Honvédek, Gránátosok, Lövészek stb.

Képtalálat a következőre: „tannenberg wallpaper”

A játékban jelenleg még nem működnek a kampányok, csak az online része egyenlőre. De már az is sokkalta élvezetesebb, mint mondjuk a Verdun. A két játék között igencsak hosszú évek teltek el. Legalább egy olyan korszakban játszódnak ezek a játékok, amely a világon az egyik legveszteségesebb háborúja volt a Földön. Többen haltak meg, mint a második világháborúban.

A játék mechanikája.

A játék egy realisztikus szimulátor, melyben nincsenek életerő pontok, ha olyan helyen találnak el, amit már az orvosok sem tudnak ellátni akkor véged. Árokról-árokra kell menetelnünk. Igen, menetelni, futni csak rohamozás közben érdemes, amikor többen vagytok egy területen. A játék, kisebb csatamezőkre oszlanak, ahol a központi hatalmak és az antant erők mérik össze erejüket.

Többnyire a keleti-fronton harcolhatunk, de kivehetjük a részünket a Kárpátokban is. Figyelni kell a lőszer mennyiségre, az ellenség mozgolódására és a mienkre is. Ha nagyon nem megy a megkülönböztetés, mert az egyenruhából elsőre nem találnád ki, akkor figyeld a sapkákat és a sisakokat. Arról mindig könnyen felismered, hogy aki jön az ellenség vagy barát.

Képtalálat a következőre: „tannenberg wallpaper”

Végezetül lássunk egy videót is az Osztrák-Magyar Monarchiáról, amelyet magam vettem fel és készítettem el nektek. 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows Vista/7/8/10
  • Processzor: Intel Core2 Duo 2.4Ghz vagy több / AMD 3Ghz vagy több
  • Memória: 4 GB RAM
  • Grafika: Geforce GTX 960M / Radeon HD 7750 vagy több, 1GB videokártya
  • DirectX: Verzió: 10
  • Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
  • Tárhely: 6 GB szabad hely
  • Egyéb megjegyzések: Többszemélyes játékmódhoz szükséges gyors és stabil internetkapcsolat.

AJÁNLOTT:

  • Operációs rendszer rendszer: Windows 10
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: 4GB videokártya
  • DirectX: Verzió: 11
  • Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
 
Összlátogatók
Indulás: 2017-11-11
 
Pontos idő
 
Call of Duty széria
 
Videojátékok