Videojáték
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Naptár
2018. Augusztus
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Company of Heroes

Company of Heroes

(Teljes játék + Kiegészítők)

A Company of Heroes egy valós idejű stratégiai játék, amely 2006. szeptember 12-én jelent meg az Egyesült Államokban és szeptember 29-én pedig Európában. 

Képtalálat a következőre: „company of heroes wallpaper”

A játékot a Relic Entertainment fejlesztette és a THQ adta ki Microsoft Windows és OS X operációs rendszerekre.

Képtalálat a következőre: „thq wallpaper”

A Company of Heroes egy második világháborús játék, amely két játszható frakciót tartalmaz (USA & Wehrmacht). A játékosok célja az, hogy elfogják a térkép körül elhelyezkedő stratégiai erőforrás-ágazatokat, amelyeket alapstruktúrák létrehozására, új egységek létrehozására és ellenségeik legyőzésére használhatnak. Az egyjátékos kampányban a játékos két amerikai katonai egységet irányít a normandiai csatában és a francia szövetségesek felszabadításánál.

Képtalálat a következőre: „company of heroes carentan wallpaper”

A Company of Heroes széles körű elismerést kapott, több díjat nyert az év legjobb stratégiai játékaként. A játék sikere, egy 2013-ban kiadott Company of Heroes 2 folytatásához vezetett. 2013 januárjától az egész Heroes sorozat a világon több mint 4 millió példányban került eladásra. 2007-ben két bővítést adtak ki a játék számára, az első az Opposing Fronts- et 2007-ben, a második pedig a Tales of Valor címen. 2009-ben indították el a játék, hivatalos internetes verzióját is, ami Company of Heroes Online néven futott. Ez már sajnos megszűnt. 

Kapcsolódó képOpposing Fronts az első kiegészítő.

Az első kiegészítővel rengeteg újdonság érkezett, többek között két új egység is, az angolok (British) és a németekhez csatlakoznak még az elit egységek is (Panzer Elite). Ezek a frakciók teljesen különböznek az eddigiektől. Míg a briteknek mozgó főhadiszállásuk és kiépített páncéltörő ágyúkat-, ütegeket és árok rendszereket építenek ki, addig a német elit egységek több komolyabb felszerelt egységet tudnak mozgósítani a játék téren.

Így bővült a játék újabb kampányokkal és pályákkal is.

Brit oldalon mit is értünk mozgó főhadiszállásnak?

Csupán annyit, hogy nagyobb teherautóként állnak rendelkezésre a főhadiszállásaink, vagy "épületeink", amelyekből képezhetünk egységeket. Ha egy teherautó éppen egy a mi elfoglalt nyersanyag-erőforrás közelében áll (területen belül), akkor azt a pontot addig nem tudják az ellenséges csapatok elfoglalni, amíg a teherautó ott áll.

Mivel erősebbek a német elit egységek, mint a Wehrmacht?

Az elit egységek a második világháborúban is komolyabb harceszközökkel rendelkeztek, mint az egyszerű gyalogos katona. Gondolok itt az FG42-esekkel felszerelt katonákra, a Luftwaffe erőire, a páncélosok tigriseire. Itt jönnek az újabb harckocsik; Királytigris, Hetzer (rohamlöveg) vagy a Marder III tank vadász.

Képtalálat a következőre: „company of heroes opposing fronts wallpaper”Tales of Valor a második kiegészítő.

Ebben a kiegészítőben már a régebbi frakcióknál is (USA és Wehrmacht) történtek apróbb változások, minthogy megváltoztak az egységek (többnyire a harckocsiknál) kinézetei. Ez dob a játék hangulatán is. Ugyan is, amikor még létezett az Online része a játéknak, akkor akiknek meg volt már a Tales of Valor, azok kicsivel nagyobb előnnyel futottak neki a csatáknak, mintsem azok, akik a régebbi változatokkal játszottak (példa: Opposing Fronts).

Több új pálya, új kampányok és harcmodor is bekerült a legutolsó kiegészítővel.

Képtalálat a következőre: „company of heroes wallpaper”SZEMÉLYES TAPASZTALATRENDSZERKÖVETELMÉNYEK

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows XP/Vista
  • Processzor: Pentium 4 2.0 GHz / AMD Athlon XP
  • Memória: 512 MB
  • Grafika: 64 MB, Geforce 3
  • Tárhely: 10 GB

AJÁNLOTT:

  • Operációs rendszer: Windows XP/Vista
  • Processzor: Pentium 4 3.0 GHz
  • Memória: 1024 MB
  • Grafika: 256 MB, NVIDIA GeForce 6800
  • Tárhely: 10 GB


COMPANY OF HEROES ELŐZETES:

 
Összlátogatók
Indulás: 2017-11-11
 
Pontos idő
 
Call of Duty széria
 
Videojátékok